Shkolla Jopublike “Arianiti”, 25 Vjet Traditë në mësimdhënie

Shkolla Jopublike “Arianiti” është themeluar më 15 shtator 1997 si një ndër shkollat e para shqiptare me kapital tërësisht shqiptar.
Funksionon si një kompeks arsimor, duke përfshirë ciklin parashkollor të edukimit, ciklin 9-vjeçar si dhe ciklin e mesëm.
Qysh nga viti 2003, mësimi zhvillohet në godinën me një sipërfaqe prej 650m², e ndërtuar konform të gjithë parametrave bashkëkohorë pedagogjikë e higjeno-sanitarë.

Godina e shkollës ka 18 klasa mësimore, 6 laboratorë e mjedise të tjera ndihmëse, ku çdo nxënësi i takon 5-6m³ ajër dhe 2m² sipërfaqe.
Ngrohja e mjediseve sigurohet me kaldajë elektronike dhe e gjithë hapësira e shkollës, e brendshme dhe e jashtme, mbulohet nga një sistem i plotë kamerash.
Përbri godinës së shkollës ngrihet palestra e shkollës dhe mjedise të tjera, ku fëmijët mund të pushojnë e ushqehen.

Community

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit. Suspe ndisse suscipit sagittis leo sit

Parents

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit. Suspe ndisse suscipit sagittis leo sit

Students

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit. Suspe ndisse suscipit sagittis leo sit

More than 70 Years of Experience

0% Passing to Universities
0 People working
0 Students Enrolled
0 Years of experience
0 Happy Smiles

Apply Letter for Admission to High School

Our School Life

Success Stories

[cmsmasters_learnpress orderby=”date” order=”DESC” categories=”courses” count=”4″ columns=”4″]

[cmsmasters_campaigns orderby=”date” order=”ASC” campaigns_categories=”campaigns” columns=”4″ count=”4″ pause=”5″ campaigns_metadata=”title,donated_percent” animation_delay=”0″]

Our Media

Photo Gallery

Subscribe To Our Newsletter

Parents Testimonials

Students and Parents Club