Shkolla Arianiti

MOTOJA JONE: Të vijnë në shkollë me dëshirë dhe të largohen të gëzuar e të mësuar

Nxënësit krenaria e shkollës 2014-2015

Marni Lame

Kejda Tusha

Fatjona Halili

Andjola Çekrezi

Martina Mesha

Endi Blida

Ira Teqja

Melisa Omeri

Ambeta Teqja

Amela Skraqi

Mateo Biqiku

Anxhoel Halili

Jurgen Kaziu

Erban Idrizi

Enis Kaziu

Agiorla Boja

Aleksandër Ferhati

Baftjar Luka

Anisa Skraqi

Sindi Eminaj

Fjoralba Çekrezi

Sibora Bezati

Loren LumshiNderojnë shkollën, nxënës e mësues


Ennis Xhepa 
Marni Lame